Studentenplatform Verpleegkunde

Loop jij tegen knelpunten aan tijdens je studie? Wil jij er zijn voor je medestudenten? Ben jij iemand die kritisch, ruimdenkend en creatief is?

Dan zoeken wij jou om in het nieuwe schooljaar lid te worden van het studentenplatform! Het studentenplatform is de schakel tussen de docenten en studenten en werkt nauw samen met de GOC. Je bent aanspreekpunt voor de sudenten in jouw groep en verbindt de studenten aan de docenten als dat nodig is.

Lijkt het je leuk om mee te praten over de gang van zaken op de opleiding, of heb je leuke idee├źn die uitgevoerd kunnen worden en onze opleidingen nog leuker maken? Sluit je dan aan bij het studentenplatform. Naast de werkervaring die je op je CV kunt vermelden ontvang je een vergoeding voor deelname.

Voor het studentenplatform verpleegkunde kan je mailen naar: studentenplatformverpleegkundewf@windesheim.nl

Rooster

Het rooster voor semester 1 is gereed op 31 augustus 2020. Houd rekening met de mogelijkheid van wijzigingen gedurende het semester op basis van nieuwe regelgeving en een nieuwe onderwijsprogramma.

Goed om te weten

  • De teams Logopedie en Verpleegkunde zijn afwezig van 20 juli tot en met 16 augustus.
  • De examencommissie heeft een achterwacht gedurende deze weken. Check hiervoor de betreffende site.
  • Het studiejaar 2020-2021 begint op maandag 31 augustus.
  • De onderwijseenheden in de ELO zijn zover mogelijk gevuld op 31 augustus 2020.

Felicitaties Afgestudeerden

We willen langs deze weg alle studenten Logopedie en Verpleegkunde feliciteren die de afgelopen periode hun diploma in ontvangst hebben mogen nemen!

We zijn trots op jullie allemaal!

Check het OER

Nieuwe onderwijsontwikkelingen leiden tot wijzigingen in het onderwijsprogramma: check daarom in het nieuwe schooljaar de overgangsregeling in het nieuwe OER en maak samen met jouw SB'er een goed studieplan!

Afscheid Sonja

Na 7 jaar als vast gezicht bij Logopedie gewerkt te hebben, heeft Sonja Morselt binnen Windesheim een nieuwe uitdaging gevonden. Ze gaat aan de slag als teamleider van het Studiesuccescentrum in Almere. We wensen Sonja veel succes in haar nieuwe functie!

Afscheid Teuntje

Afgelopen jaren was onze steun en toeverlaat in het Skills-lab Verpleegkunde. Ze gaf niet alleen les aan onze studenten, maar regelde ook de oefenmomenten, de materialen etc. Teuntje heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat aan de slag in haar eigen bedrijf. We wensen Teuntje veel succes hierbij!

Save the date

Donderdag 3 september van 19.30 tot 22.00 uur is de Grand Opening van het studiejaar 2020-2021.

Deze zal dit jaar online plaatsvinden. Een bekende band streamt een concert vanaf de 1e verdieping van de Landdrost.

Meer informatie volgt. Houd social media in de gaten!

Gezocht: Student-assistent Lectoraat

Het lectoraat klantenperspectief in ondersteuning en zorg zoekt een student-assistent per 1 september. Het gaat om een functie van 16 uur per week, voor de duur van 11 maanden. Meer informatie? Check de link!